Τι απομένει για να ντυθεί στα πράσινα ο Όγκαστ

Όγκαστ: "Είχαμε ανάγκη να το πάρουμε αυτό το ματς"

Όγκαστ – Παναθηναϊκός: Σενάριο επιστροφής του Ζακ Όγκαστ στον Παναθηναϊκό, το συμβόλαιο του οποίου με την Γαλατασάραι ολοκληρώθηκε.

Ο Ελληνοαμερικανός σέντερ πραγματοποιεί μία εξαιρετική διετία με τους Τούρκους και φέτος έχει 13.4 πόντους, 1.2 κλεψίματα, 1 ασίστ και 7,1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Μεταξύ των δύο πλευρών έχουν γίνει κάποιες επαφές, καθώς το τριφύλλι έχει τον άλλοτε σέντερ του στην κορυφή της λίστας!

Ωστόσο, πρόκειται για μια όχι εύκολη περίπτωση καθώς ο παίκτης έχει εκτοξεύσει κατά πολύ το κασέ του.

Την σεζόν 2017/18 που ο Όγκαστ είχε έρθει στον Παναθηναϊκό είχε ένα συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στα 500.000 δολάρια. Ωστόσο από τότε οι μετοχές του έχουν ανέβει πολύ.

Στις διαπραγματεύσεις υπάρχει απόσταση και δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, όμως στην υπόθεση μπορούν να υπάρξουν θετικές εξελίξεις, εάν βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό σκέλος.

Αναφορικά, τώρα, με την οικονομική απόσταση, ο παίκτης αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 700.000 δολάρια, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στις 570.000 δολάρια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News