Τι απομένει για Καρλίτος - Το παρασκήνιο για το υπόλοιπο της σεζόν

Σε προχωρημένες επαφές με Καρλίτος ο Παναθηναϊκός (video)

Τα τυπικά απομένουν ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του γκολτζή Καρλίτος στον Παναθηναϊκό.

Στο τριφύλλι περιμένουν ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από την Αλ Ουάχντα (ο Χιμένεθ τον θέλει στην ομάδα, αλλά εκείνος δεν επιθυμεί να παραμείνει), τη στιγμή που υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο παικτών. Μόλις συμβεί αυτό, τότε ο Καρλίτος θα έρθει στην Αθήνα για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα δεν φαίνεται πως έχουν βάση οι πληροφορίες που θέλουν τον παίκτη να μην μπορεί να αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Δεν μπορεί στην Ευρώπη, αλλά μπορεί σε λίγκες μη ευρωπαϊκές.

Ωστόσο, ο Καρλίτος έχει «ψηθεί» με το πλάνο του τριφυλλιού και θέλει να έρθει από τώρα στο τριφύλλι, να ξεκινήθει προπονήσεις, ώστε να προσαρμοστεί και να είναι πανέτοιμος για την επόμενη σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News