Θύρα 7: «Δεν σας αρκεί το 80-20 υπέρ σας, θέλετε το 100-0 της κάλπικης δεκαετίας»

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 68-66: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Η Θύρα 7 απάντησε στη Θύρα 13, αναφερόμενη, μεταξύ άλλων, στη διαιτησία, σε παλιότερα εσωτερικά ζητήματα ανάμεσα σε οπαδούς και στη διοίκηση της ομάδας τους, καθώς και στο «Μέχρι Τέλους».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού απάντησαν μέσω ανακοίνωσης σε αυτούς του Παναθηναϊκού, αναφερόμενοι, μεταξύ άλλων, σε ζητήματα που θίχτηκαν από τη Θύρα 13.

Θύμισαν εσωτερικά θέματα, σχετικά με τη διοίκηση της ομάδας τους και τους ίδιους, και έκαναν λόγο για «παράγκα» και «κατάρρευση», τονίζοντας ότι «συντρίψαμε το βρώμικο σύστημα που κυβερνούσε το μπάσκετ».

«Ευρωλίγκα Πρωτάθλημα κύπελλο σούπερ καπ 9-0 νίκες με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, σηκώσαμε το ΝΤΑΜΠΛ και το σούπερ καπ πανεύκολα! Ούτε καλάθι δεν βάλατε σε 4ο δεκάλεπτο τελικού!», έγραψαν χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «Μιλάτε για λάβαρα εσείς που μετράτε για τίτλους τουρνουά ακαδημιών και λιποτακτών. Όλη σας η έννοια να γυρίσουν πίσω τα δεκανίκια και αυτοί που σας έδιναν ψεύτικους τίτλους, ακόμα και προχτές αμέτρητες οι φάσεις που ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΤΕ!».

Σχετικά με τη διαιτησία, τόνισαν ακόμα ότι «Δεν σας αρκεί το 80-20 υπέρ σας θέλετε το 100-0 της κάλπικης 25ετίας!» και πρόσθεσαν ότι «Η ΘΥΡΑ 7 μαζί με τους Αγγελόπουλους σας διέλυσαν με το ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, σας ανάγκασαν στην μεγαλύτερη κwλοτούμπα της ιστορίας σας!»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News