Θύρα 13: «Πιτσίλκα σίχαμα!» - Η αναφορά σε Μπαρτζώκα, μήνυμα για ΟΑΚΑ

Τούρκικα ΜΜΕ: «Εφιάλτης το ΟΑΚΑ»

Ανακοίνωση – καταπέλτη εξέδωσε η Θύρα 13 που αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις στο μπάσκετ και φυσικά στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Γκρι κοράκια και Νέα τάξη πραγμάτων .

Ο κ.Λιόλιος προεκλογικά υποσχέθηκε 50-50, ισονομία και ότι το μπάσκετ θα έχει το επίπεδο που του αρμόζει…Αντιθέτως βλέπουμε διαιτησίες εκτρώματα ,σκάνδαλα με διαιτητές εργαζόμενους στις εταιρείες του και απευθείας αναθέσεις χορηγιών…

Με εκτελεστικά όργανα λοιπόν τους Πιτσίλκα και Κάρδαρη (γνωστοί για τις ερυθρόλευκες προτιμήσεις τους από τα σχολικά τους χρόνια) διατελέστηκε η προχθεσινή σφαγή στο Σεφ. Υπεύθυνοι για την συντήρηση αυτής της κατάστασης ο Αυγενάκης και η Κυβέρνηση.

Να γνωρίζετε όμως όλοι πως η αγάπη μας για την ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και θα μας βρει απέναντι σας.

Απέναντι στην απαθή κυβέρνηση η οποία παρεμβαίνει με διαδικασίες fast track μόνο σε ότι έχει πολιτικό αντίκτυπο, θα πρέπει να γνωρίζει ότι το ίδιο θα συμβεί εφόσον δεν δοθεί λύση για το γηπεδικό θέμα του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Το κλειστό του ΟΑΚΑ το συντηρεί ο Παναθηναϊκός από το 1996 και η κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει τις υποσχέσεις της και να σταματήσει ο κ.Γεραπετρίτης να παίζει κρυφτό. Η κλεψύδρα υπομονής τελειώνει και τα αποτελέσματα θα φανούν στις κάλπες.

Μετά από 25 χρόνια φάπας και ασέλγειας με κάθε πιθανό τρόπο είναι φανερό ότι σας δημιουργήθηκαν αμέτρητα κόμπλεξ και ξεχάσατε τις ατελείωτες φάπες εντός παρκέ, ξεχάσατε τα δύο χρόνια στην Α2 με τις ευλογίες της Θύρας Λ7,τα επεισόδια μετά ή και κατά την διάρκεια κάθε ήττας σας, την φυγή σας σε ημίχρονο και τους ταλαίπωρους που κρυβόντουσαν πίσω από τις κουρτίνες, αντιθέτως ανεβάζατε λάβαρα συμμετοχών για να γεμίσει η οροφή του εξοχικού μας δείχνοντας πόσο μικρός σύλλογος είστε.

Υγ:Το F4 του 2009 στο Βερολίνο θα σας στοιχειώνει μια ζωή. Εκεί που βαρέθηκα να χ….εντός και εκτός γηπέδου.

Υγ2:Μπαρτζώκα καταλαβαίνουμε το κόμπλεξ σου αφού είσαι ο μόνος προπονητής που σε έχει αποκλείσει το εφηβικό του Παναθηναϊκού σε αγώνα ανδρών.

Υγ3:Μπασκετικός Παναθηναϊκός, ο εφιάλτης σας.

ΘΥΡΑ 13-1966☘️

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News