Θύρα 13 - Πανό με νόημα κατά των μέτρων: «Δεν φταίμε για την πανδημία!»

Θύρα 13 - Πανό με νόημα κατά των μέτρων: «Δεν φταίμε για την πανδημία!»

Πεντακόσιοι περίπου οπαδοί του Παναθηναϊκού μαζεύτηκαν απέναντι από τη Λεωφόρο στα Προσφυγικά και διαμαρτυρήθηκαν για τα μέτρα της Κυβέρνηση περί της αντιμετώπισης της πανδημίας και της μετάλλαξης «Όμικρον».

Η απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά και όλου του φίλαθλου κόσμου εκφράστηκε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα μέτρα από τον Θάνο Πλεύρη και οι «δράσεις» άρχισαν από την πρώτη αγωνιστική του νέου έτους.

Οι πράσινοι φίλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν 1,5 ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Τριφυλλιού με τον Άρη και έριξαν τα «πυρά» τους κατά της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μάλιστα, ύψωσαν και πανό στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ανύπαρκτη Κυβέρνηση και Δημόσια Υγεία, τα γήπεδα δεν φταίνε για την πανδημία». Το πανό τοποθετήθηκε στο πέταλο, ακόμα, για την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Θυμίζουμε πως στη Λεωφόρο θα βρεθούν μόλις 1.000 οπαδοί για το ματς… Ευρώπης απέναντι στους «κίτρινους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News