Θύρα 13 κατά Γκόντζου: «Και του χρόνου στο σύλλογο του λιμανιού!»

Θύρα 13 κατά Γκόντζου: «Και του χρόνου στο σύλλογο του λιμανιού!»

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά τον δημοσιογράφο Κώστα Γκοντζο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Γλοιώδης<αρχαία ελληνική σημασία:
Αυτός που είναι καλυμμένος με κάποια παχύρρευστη ή γλιστερή ουσία (γλίτσα) και προκαλεί το αίσθημα της αηδίας,
ή αλλιώς Κώστας Γκοντζος.
Η ιδιότητα του:
Τσάτσος, ρουφιάνος και παραμυθατζής.
Επειδή λοιπόν το μηδενικό που προσπαθεί επιτυχώς να γίνει νούμερο, να τον ενημερώσουμε πως το πρωτάθλημα του 2012 χάθηκε από εξωαγωνιστικούς παράγοντες το οποίο είναι γνωστό σε όλους.
Αυτά τα έκανε ο ίδιος με άρθρα εμπρηστικά προς την πολυμετοχικότητα όπως και η δήθεν τυχαία αναφορά του σε μια χρονιά που ήδη έχει θετικό πρόσημο η ομάδα.
Κέρδισες επάξια την θέση σου στα Παραπολιτικά άντε και του χρόνου στον σύλλογο του λιμανιού εκεί που θα έπρεπε να βρίσκεσαι πραγματικά».

 


Έργο Γιοβάνοβιτς: 200 μέρες με μόλις μία ήττα ο Παναθηναϊκός

Ένα τρομερό σερί τρέχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο πάγκο του Παναθηναϊκού καθώς οι Πράσινοι έχουν γνωρίσει μία ήττα σε 200 μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος προπονητής έχει σερί 16-5-1, έχοντας χάσει μόνο από τη Σλάβια στην Πράγα στον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού του Europa Conference League.

Στην Ελλάδα έχει 13 νίκες και 1 ισοπαλία, στα φιλικά  έχει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες και στην Ευρώπη έχει άλλη μία ισοπαλία με τη Σλάβια (1-1).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς  έχει δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο έχει την ίδια νοοτροπία κι αγωνιστική συμπεριφορά στο γήπεδο, είτε παίζει με τους βασικούς είτε με τους αναπληρωματικούς.

Μοναδική ήττα στις εγχώριες υποχρεώσεις του στις τελευταίες 200 μέρες είναι η ήττα στο αδιάφορο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-0 στις 17/5), όπου κατέβηκε με τους αναπληρωματικούς καθώς τέσσερις μέρες μετά ακολουθούσε ο τελικός του Κυπέλλου (21/5).

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News