Θύρα 13 Ην. Βασιλείου: «Νιώθουμε οργή για την ανικανότητα της Πολιτείας»

Θύρα 13 Ην. Βασιλείου: «Νιώθουμε οργή για την ανικανότητα της Πολιτείας»

Η Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου στήριξε τους πυρόπληκτους και εν συνεχεία, κατακεραύνωσε την Πολιτεία για την ανικανότητα της, όπως αναφέρουν οι οργανωμένοι του εξωτερικού.

Η ανακοίνωση από τη Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου:

“Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και το ελάχιστο καθήκον μας σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Μέσα στο Σ/Κ με συντονισμένες κινήσεις συγκεντρώσαμε και μεταφέραμε τρόφιμα και φάρμακα για τους συνανθρώπους μας στη Β. Εύβοια. Νιώθουμε απέραντη οργή και θλίψη για την επαναλαμβανόμενη ανικανότητα της πολιτείας να προστατέψει για ένα ακόμη καλοκαίρι τη χώρα από τις πυρκαγιές και την εγκληματική της αδιαφορία να ενισχύσει τα δασαρχεία και την πυροσβεστική (χορτάσαμε από δισεκατομμύρια σε μπάτσους και εξοπλιστικά). Η εκκένωση περιοχών “κύριοι”, δεν αποτελεί “επιτυχία” αλλά αναδεικνύει το μηδενικό (ή και επιλεκτικό) σας πλάνο, την πλήρη σύγχυση και την παραδοχή μιας ακόμη αποτυχίας σας.

Ο σύνδεσμός μας, όπως και σύσσωμη η Θύρα 13, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή με πράξεις. Καλούμε όλο τον κόσμο να συνεχίσει να συνεισφέρει για όλους τους πληγέντες που το χουν τόσο άμεση ανάγκη. Ο λαός σώζει το λαό!

Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου ☘️

ΥΓ.1. Δύναμη και κουράγιο σε όλους τους συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα που έχασαν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, τα ζωάκια που κάηκαν και τις εκατοντάδες χιλιάδες δασικές εκτάσεις και οικοσυστήματα που καταστράφηκαν ολοσχερώς. Ένα μεγάλο respect σε όλους τους εθελοντές και τους πυροσβέστες που μάχονται με όσα μέσα έχουν”!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News