Θυμήθηκε τον Σαραβάκο ο Γιαννακόπουλος

Θυμήθηκε τον Σαραβάκο ο Γιαννακόπουλος

Ένας από τους ποδοσφαιρικούς «ήρωες» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Μπορεί το μπάσκετ να αποτέλεσε μεγάλο κομμάτι στη ζωή του «DPG», αλλά στο ποδόσφαιρο μόνο ανενημέρωτος δεν είναι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.

Στο παρελθόν είχε δηλώσει «όντως από παιδάκι πήγαινα στο γήπεδο, με έπαιρνε και ο πατέρας μου και ο θείος μου, πηγαίναμε και βλέπαμε τον Παναθηναϊκό από μικρός», γεγονός που τον έβαλε από πολύ νεαρή ηλικία στο πνεύμα του αθλητισμού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που έχει παραδεχτεί πως πέρα από τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζει τη Γιουβέντους στο ποδόσφαιρο, έζησε τα μεγαλεία του «Μεγάλου Μικρού» και δεν θα μπορούσε να μην έχει σαν ποδοσφαιρικό είδωλο, τον Δημήτρη Σαραβάκο.

Ο ίδιος τον ανέφερε σε ένα πρόσφατο «Instagram Story» για να πλέξει το εγκώμιο του μικρού του γιου, Παύλου στα χτυπήματα πάνω στην μπάλα. Και χρησιμοποίησε το καταλληλότερο όνομα για να «ανεβάσει» τον μικρότερο της οικογενείας, που δείχνει να έχει… κλίση προς το ποδόσφαιρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News