Θυμήθηκε Παναθηναϊκό ο Τεν Κάτε

Θυμήθηκε Παναθηναϊκό ο Τεν Κάτε

Την θητεία του στον Παναθηναϊκό και την επική πρόκριση επί της Ίντερ, της Βέρντερ και της Ανόρθωσης θυμήθηκε ο Χενκ Τεν Κάτε.

Τον Παναθηναϊκό της περιόδου 2008-2009 και το come back που είχε κάνει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, θυμήθηκε ο Χενκ Τεν Κάτε. 

[ads2]

Ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι της Αλ Τζαζίρα, η πορεία της οποίας στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας δεν έχει ξεκινήσει θετικά, αφού μετράει δύο ήττες στα δύο πρώτα ματς. 

Ωστόσο ο Τεν Κάτε θεωρεί πως μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση, όπως είχε συμβεί στην περίπτωση που ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού. 

«Θυμάμαι όταν εργαζόμουν στον Παναθηναϊκό, στα τρία πρώτα παιχνίδια του ομίλου είχαμε συγκεντρώσει έναν βαθμό. Παρόλα αυτά, τερματίσαμε στην πρώτη θέση, με ανταγωνιστές ομάδες όπως η Ίντερ και η Βέρντερ Βρέμης. Οπότε, όλα είναι πιθανά» δήλωσε ο Τεν Κάτε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News