Θριάμβευσαν επί του ΠΑΟΚ τα «φίνα κορίτσια»!

Θριάμβευσαν επί του ΠΑΟΚ τα «φίνα κορίτσια»!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο «κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος» τον ΠΑΟΚ με 64-54 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη έκαμψαν την αντίσταση του «Δικεφάλου του Βορρά» υπό το βλέμμα του Σωτήρη Πανταλέοντα και «ανέβηκαν» στο 11-1 στη βαθμολογία της Α1.

Οι φιλοξενούμενες δεν εγκατέλειψαν το ματς, παρά το ισχυρό προβάδισμα των 15 πόντων, που είχε πάρει το Τριφύλλι και στην τέταρτη περίοδο κατέβασαν τη διαφορά σε μονοψήφιο. Ωστόσο, η σωστή διαχείριση την κατάλληλη στιγμή έκανε τη διαφορά από πλευράς Παναθηναϊκού, που πήρε αυτό που ήθελε από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ανησυχία προκάλεσε ο τραυματισμός της Γελένα Λεουτσάνκα, η οποία δεν μπόρεσε να βοηθήσει στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και μένει να εκτιμηθεί το μέγεθος του προβλήματός της.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός κοιτάει τα δύο επόμενα ματς με Χανιά και Ολυμπιακό. Αν τα καταφέρει απέναντι στους Κρητικούς, το ματς με τον Ολυμπιακό θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 34-28, 55-42, 64-54

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του Β’ Γυρου:

ΟΑ Χανίων-Ολυμπιακός  57-73

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 64-54

ΕΦΑΟ Ζωγράφου-ΠΑΣ Γιάννινα 29-54

Η επόμενη αγωνιστική (5/5)

Ολυμπιακός-ΕΦΑΟ Ζωγράφου

Παναθηναϊκός-ΟΑ Χανίων

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Θριάμβευσαν επί του ΠΑΟΚ τα «φίνα κορίτσια»!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News