«Θετικός να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό»

«Θετικός να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό»

OΠαναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει την πρότασή του στην Μουσκρόν για τον Μαυροβούνιο χαφ, Ντένι Χότσκο, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στη μεταγραφή στο «τριφύλλι».

Η ιστοσελίδα «dhnet.be» είναι αυτή που αναφέρεται στην περίπτωση του 26χρονου μέσου που έχει χάσει πλέον τη θέση του στον άξονα της Μουσκρόν και η μετακίνησή του σε κάποια άλλη ομάδα θα ήταν ιδανική επιλογή ώστε να βρει και το ρόλο που επιθυμεί.

Όπως αναφέρεται, ο Πιέρ Ντρεοσί είχε επαφές με τον βελγικό σύλλογο για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του παίκτη, κάνοντας πρόταση για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς 1 εκατ. ευρώ.

«Γερμανικές ομάδες και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται στο τιμόνι του Παναθηναϊκού και φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Λαμκέλ Ζε που θα συνεργαστεί ξανά με τον πρώην προπονητή. Μαζί του ενδέχεται να μετακινηθεί και ο Χότσκο, το προφίλ του οποίου αρέσει στον Μπόλονι αλλά και στον Γάλλο αθλητικό διευθυντή, Πιέρ Ντρεοσί.

Η ομάδα από την Αθήνα σύντομα θα καταθέσει πρόταση δανεισμού για 6 μήνες με οψιόν αγοράς του αφού δεν έχει αρκετά χρήματα. Η Μουσκρόν, η αλήθεια είναι, ότι δεν θα πρέπει να εμποδίσει την μεταγραφή. Το κόστος θα φτάσει περίπου στο 1 εκατομμύριο για τον 26χρονο που είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να παίξει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News