Θετικός για Παναθηναϊκό ο Λινγκρ - Εκεί θα κριθεί η μεταγραφή!

Υπόθεση Λινγκρ: Η Σλάβια γλίτωσε το «κραχ» το καλοκαίρι - Πουλάει παίκτες, η σχέση με ΠΑΟ!

Το… κερασάκι στην τούρτα θα ήταν στον Παναθηναϊκό να εντάξει και έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Λινγκρ μετά τη μεταγραφή του Μαντσίνι από τον Άρη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday , όσο περνούν οι μέρες ο Λινγκρ δελεάζεται ολοένα και περισσότερο στην ιδέα να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όπως έχουν αναφέρει οι Τσέχοι, ο Λινγκρ δεν είναι «επαναστάτης», βέβαια, και δεν πρόκειται να ασκήσει πιέσεις για να φύγει από την Σλάβια Πράγας.




Αυτό που αξίζει να κρατηθεί από τις πληροφορίες είναι ότι αν οι δύο σύλλογοι τα βρουν, ο Λινγκρ δεν θα σταθεί εμπόδιο στη μετακίνησή του στην Ελλάδα, αφού βλέπει θετικά την προοπτική μετακόμισής του στο Τριφύλλι.

Οπότε, όλα θα εξαρτηθούν στις απαιτήσεις της Σλάβια Πράγας. Για να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να κάνει υποχωρήσεις στις αξιώσεις της.

Όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες και θα χρειαστεί λίγη υπομονή από τον κόσμο…

Προπόνηση και αποστολή για τη ρεβάνς

Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (26/1, 19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News