Θέτει υποψηφιότητα στην ΕΟΚ ο Τσαρτσαρής!

Αιχμηρό ποστ Τσαρτσαρή για Γιαννιώτη!

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΟΚ ο Κώστας Τσαρτσαρής στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μέσω των social media έγραψε χαρακτηριστικά: «Όπως όλοι γνωρίζετε, στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης . Η προσφορά της τωρινής διοίκησης, υπήρξε για πολλά χρόνια καθοριστική για την εξέλιξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

Ήρθε όμως, η στιγμή για αλλαγή.

Για νέες ιδέες, φρέσκα πρόσωπα, ανασύνταξη και ανασυγκρότηση σε όλα τα επίπεδα, ωστε να δούμε και πάλι το Μπάσκετ μας εκεί που του αρμόζει.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές. Από την μία η προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ μέσω του Προμηθέα Πατρών και της πρωτοποριακής Ακαδημίας του. Από την άλλη η επιχειρηματική του εμπειρία που είναι απαραίτητη στην διοίκηση μιας ομοσπονδίας και σε συνδυασμό που με το ξεκάθαρο και ρεαλιστικό πλάνο του για την επόμενη μέρα του Ελληνικού μπάσκετ, έκαναν πολύ εύκολη την απόφασή μου να στηρίξω την προσπάθειά του και να είμαι στο πλευρό του.

Ήρθε η ώρα να δώσω πίσω στο μπάσκετ, τα εφόδια που αποκόμισα κι εγώ από αυτό, από την πρώτη μέρα που έπιασα την μπάλα του μπάσκετ στην Βέροια, μέχρι την τελευταία της επαγγελματικής μου καριέρας.

Καλή δύναμη σε όλους τους υποψήφιους.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Όπως όλοι γνωρίζετε, στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης . Η προσφορά της τωρινής διοίκησης, υπήρξε για πολλά χρόνια καθοριστική για την εξέλιξη του αθλήματος στην Ελλάδα. Ήρθε όμως, η στιγμή για αλλαγή. Για νέες ιδέες, φρέσκα πρόσωπα, ανασύνταξη και ανασυγκρότηση σε όλα τα επίπεδα, ωστε να δούμε και πάλι το Μπάσκετ μας εκεί που του αρμόζει. Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές. Από την μία η προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ μέσω του Προμηθέα Πατρών και της πρωτοποριακής Ακαδημίας του. Από την άλλη η επιχειρηματική του εμπειρία που είναι απαραίτητη στην διοίκηση μιας ομοσπονδίας και σε συνδυασμό που με το ξεκάθαρο και ρεαλιστικό πλάνο του για την επόμενη μέρα του Ελληνικού μπάσκετ, έκαναν πολύ εύκολη την απόφασή μου να στηρίξω την προσπάθειά του και να είμαι στο πλευρό του. Ήρθε η ώρα να δώσω πίσω στο μπάσκετ, τα εφόδια που αποκόμισα κι εγώ από αυτό, από την πρώτη μέρα που έπιασα την μπάλα του μπάσκετ στην Βέροια, μέχρι την τελευταία της επαγγελματικής μου καριέρας. Καλή δύναμη σε όλους τους υποψήφιους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Tsartsaris (@kostastsartsaris12) στις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News