Θεοδωρίδου για Μαρινάκη: «Αυτή είναι η όμορφη πλευρά του...» (vid)

Θεοδωρίδου για Μαρινάκη: «Αυτή είναι η όμορφη πλευρά του...» (vid)

H κάμερα του MEGA Καλημέρα και ο Κώστας Τσουρός συνάντησαν τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με αφορμή τις επικείμενες εμφανίσεις της στο Παλλάς για 6 μοναδικές συναυλίες!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Κώστας Καραφώτης υπόσχονται έξι μαγικές βραδιές, μέσα στην «καρδιά» της εορταστικής περιόδου, και συγκεκριμένα στις 24 – 25 και 31 Δεκεμβρίου, καθώς και την πρώτη μέρα του χρόνου, αλλά και στις 5 και 6 Ιανουαρίου.

«Το ήθελα πάρα πολύ αυτό, η προπώληση είναι μαγική. Θα κάνω μια ωραία λαϊκή συναυλία, δε θα αλλάξει κάτι από αυτό που ξέρουν οι άνθρωποι από εμένα. Είναι και ο Κώστας Καραφώτης παρέα, και είναι καλό παιδί και πολύ καλός τραγουδιστής, και αυτό λειτουργεί πολύ θετικά», είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Το “Υπάρχω για εσένα” θα είναι βασικό στοιχείο στην παράσταση. Είναι το καινούργιο μου τραγούδι και όλοι θέλουν να το ακούσουν και ζωντανά. Η συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως στιχουργό είναι πολύ καλή. Η συνεργασία μας ξεκίνησε με την “Έξαψη”, που έγινε τυχαία. Ήταν μια κουβέντα που κάναμε για το σίριαλ στην τηλεόραση, και μου είπε να πω ένα τραγούδι, και να γράψει τους στίχους εκείνος», περιέγραψε η ίδια για τη συνεργασία της με το Βαγγέλη Μαρινάκη και την επιτυχία που γνωρίζουν τα τραγούδια της που ο ίδιος υπογράφει στιχουργικά.

«Είμαι 51, δεν κρύβω την ηλικία μου. Έχω γεννηθεί το 1970. Θυμάμαι το ξεκίνημά μου, τη στιγμή που έφευγα με το αεροπλάνο από τη Θεσσαλονίκη», είπε έντονα συγκινημένη. «Δεν το περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό. Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ήξερες που θα οδηγήσει. Είχα χωρίσει και ήμουν και με ένα παιδί δύο ετών. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού», πρόσθεσε.

«Με την Ελένη Μενεγάκη γίναμε φίλες από όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Τότε γίνονταν μεγάλες εκδηλώσεις από τα κανάλια, και έτσι γνωριστήκαμε. Όταν ήρθα στην Αθήνα πήγαινα συχνά στην εκπομπής και ταιριάξαμε», ανέφερε για το πώς ξεκίνησε η φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ υπάρχω για όλους», είπε γελώντας, απαντώντας στο αν υπάρχει για κάποιον, όπως λέει το νέο της τραγούδι. «Και να υπήρχε κάποιος δε θα στο έλεγα. Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Δε θα απαντήσω στο αν είμαι ερωτευμένη. Παράπονο όμως δεν έχω, κανένα», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News