Θέμα στην Ισπανία η κρίση στον Ολυμπιακό (pics)

Ποιος ασχολείται με τους κομπλεξικούς;

Αρκετά διεθνή μέσα κάνουν λόγο για την κρίση στον Ολυμπιακό κάνοντας μάλιστα αναφορικά και για την διαμάχη των αδερφών Αγγελόπουλων με τον πατέρα τους.

Συγκεκριμένα, η Mundo Deportivo αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να υποφέρει το καλοκαίρι αν δεν λύσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από καθυστερήσεις πληρωμών που φτάνουν και τους εφτά μήνες. Η αβέβαιη οικονομική κατάσταση έχει φέρει ήδη τις αποχωρήσεις των Τουπάν, Ουέμπερ και Τίμα, αλλά τα προβλήματα θα μεγαλώσουν αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση»

«Η αιτία είναι η μάχη στην οικογένεια Αγγελόπουλου, με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο να βρίσκονται στα δικαστήρια με τον πατέρα τους, Κωνσταντίνο. Οι αδερφοί υποστηρίζουν πως ο πατέρας τους δεν έχει πνευματική επάρκεια για να χειρίζεται τα θέματα και πως επηρεάζεται αρνητικά από την δεύτερη σύζυγό του. Αυτό μάλιστα οδήγησε στην πτώχευση της Χαλυβουργικής. Η υπόθεση δεν έχει κλείσει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το “μπλοκάρισμα” των λογαριασμών και το πρόβλημα στην οικονομική υγεία του Ολυμπιακού», γράφει χαρακτηριστικά στο κείμενό του ο Καταλανός δημοσιογράφος, Χοσέ Ιγνάσιο Χουκέτ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News