Θέμα Μήτογλου: Από τα Χριστούγεννα... 26 Γενάρη και βλέπουμε!

Μήτογλου: «Πρέπει να το ξεπεράσουμε»

Τεράστια είναι η καθυστέρηση όσον αφορά την απόφαση στο γνωστό θέμα Μήτογλου με το ντόπινγκ που επηρεάζει… και τον Παναθηναϊκό!

Το μέγεθος της ποινής περιμένουν άπαντες να μάθουν στον Παναθηναϊκό για τον Μήτογλου προκειμένου να προσανατολιστούν και εκείνοι μεταγραφικά.

Ο παίκτης ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό καθώς εκείνος θα μπορέσει να αποτελέσει την αφετηρία για τη δημιουργία ενός ελληνικού κορμού που θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην Ευρωλίγκα.

Εννοείται πως και ο ίδιος δεν μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος τα βράδια από την αγωνία για το μέλλον της καριέρας του.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε πει προ εβδομάδων πως από μέρα σε μέρα θα βγει η απόφαση, αλλά μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου, δεν υπάρχουν νέα!

Άπαξ και βγει η απόφαση για την τιμωρία του Μήτογλου, η υπόθεση θα οδηγηθεί στο CAS για τη μείωση αυτής. Όσον αφορά το Τριφύλλι, δεν θα παίξει μόνο του στη διεκδίκηση του παίκτη, καθώς μένει αρχικά να ξεκαθαριστεί το θέμα με την Αρμάνι, ενώ υπάρχουν και «μνηστήρες» από την Ευρώπη (ο Ολυμπιακός δύσκολα θα ασχοληθεί μετά την ανανέωση του Βενζέκοβ).

Ράντονιτς: «Έτοιμοι για μάχη»

Οι Ντέγιαν Ράντονιτς και Μάριους Γκριγκόνις μίλησαν εν όψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Zalgiris Kaunas.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δήλωσε: «Η Ζαλγκίρις είναι αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή κατάσταση. Κερδίζουν εντός και εκτός έδρας και παίζουν εξαιρετικά και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Παίζουν με πολλή ενέργεια. Φυσικά, έχουν κίνητρο, επειδή έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην οκτάδα και ίσως για κάτι περισσότερο.

Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό ματς, παιχνίδι επαφής, πολύ physical. Σε αυτή την ομάδα μπορείς να δεις την επιρροή που έχουν οι Λιθουανοί παίκτες στο παιχνίδι της. Θα πρέπει ο στόχος μας να είναι και στα 40 λεπτά να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε για τη νίκη».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός είπε: «Θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για ένα physical game. Θα πρέπει να έχουμε ενέργεια και στις δυο πλευρές του γηπέδου, να διαβάσουμε το παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι για μάχη. Να είμαστε έτοιμοι και στα 40 λεπτά για να παλέψουμε και φυσικά να δώσουμε τα πάντα».

Σε ερώτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους τραυματισμούς απάντησε ότι: «Για αυτό το ματς, οι Μποχωρίδης και Μαντζούκας είναι εκτός. Για τους υπόλοιπους παίκτες, θα αποφασίσουμε την ημέρα του αγώνα».

Τέλος, αναφορικά με το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ σχολίασε πως: «Σήμερα μπορώ να πω, πως είμαστε ακόμα είμαστε στην αγορά για προσθήκη παίκτη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News