"Θέμα χρόνου η συμφωνία Παναθηναϊκού-Χέινς"

"Θέμα χρόνου η συμφωνία Παναθηναϊκού-Χέινς"

ΟΟ πρόεδρος της Σάσαρι, Στέφανο Σάρνταρα, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Μαρκίζ Χέινς και ουσιαστικά προανήγγειλε τη μετεγγραφή του εντός των προσεχών ωρών.

Όπως διαβάσατε το απόγευμα, οι πράσινοι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Χέινς και σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει τη Δευτέρα στην Αθήνα, μια συμφωνία που παίρνει… επίσημη μορφή.

[ads2]

«Eτοιμάζουμε τα χαρτιά. Πιστεύω πως αργά το βράδυ θα ‘ναι επίσημο», σχολίασε στο gazzeta.gr o πρόεδρος της Σάσαρι. Πλέον είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μετεγγραφής και η άφιξη του Αμερικανού στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το buyout του 29χρονου Αμερικανού γκαρντ ανέρχεται στα $100.000 και με την καταβολή του ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να τον υπολογίζει αμέσως στη συνέχεια των υποχρεώσεών του στην Ελλάδα και απ’ το δεύτερο γύρο του ΤΟΡ 16 στην Ευρωλίγκα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News