Θέλουν τουρνουά με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Παναθηναϊκός - Προμηθέας 91-79 (Highlights/vid)

Ο Πανίκος Κωνσταντίνου, διοργανωτής του τουρνουά στην Κύπρο στο οποίο θα παίξει ο Ολυμπιακός τον Σεπτέμβριο έχει στόχο να διοργανώσει στο μέλλον τουρνουά με τη συμμετοχή και του Παναθηναϊκού και της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πριν από δύο χρόνια είχαμε κάνει το ίδιο τουρνουά με τη συμμετοχή των Χίμκι, Μακάμπι, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Όπως και τότε έτσι και φέτος το τουρνουά είναι προς τιμή του αδικοχαμένου Νεόφυτου Χανδριώτη ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα που είμαι πρόεδρος την ΕΘΑ.

Αποφασίσαμε λοιπόν για αυτό τον λόγο να συνεχίσουμε την… παράδοση. Παράλληλα και θα ήθελα να το αναφέρω πως διεξάγεται κι ένα τουρνουά για παιδιά Δημοτικών σχολείων. Τα παιδιά έχουν ανάγκη από στιγμές χαράς και παιχνιδιού».

Αυτό θέλουμε, ναι. Οι ομάδες πρόπερσι έμειναν ικανοποιημένες όπως κι εμείς φυσικά. Δυστυχώς πέρυσι αν και είχαμε προγραμματίσει το τουρνουά, λόγω της πανδημίας ακυρώθηκε. Φέτος ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».

Η επιτυχία του προπέρσινου τουρνουά είχε μιλήσει από μόνη της οπότε τα πράγματα ήταν εύκολα. Ο coach Μπαρτζώκας είχε έρθει με την Χίμκι οπότε τώρα που καλέσαμε τον Ολυμπιακό δέχτηκαν με χαρά να έρθουν.

Προσφέρουμε στις ομάδες όσα ζητούν την περίοδο την προετοιμασία τους. Οργάνωση, συνέπεια, δυνατά φιλικά ματς και με παρουσία κόσμου. Πρόπερσι ο κόσμος το αγκάλιασε το τουρνουά και νομίζω το ίδιο θα συμβεί και φέτος.

Βρισκόμαστε στην αρχή ακόμη, αλλά έχουμε όλα τα εφόδια να κάνουμε τουρνουά όπως αυτό το φημισμένο στο Ζαντάρ της Κροατίας.

Στην Κύπρο αγαπάμε το μπάσκετ και παρακολουθούμε από κοντά την Euroleague. Είναι υψηλού επιπέδου τουρνουά και οι Κύπριοι… διψούν για τέτοιου είδους παιχνίδια. Οι μπασκετόφιλοι είναι ενθουσιασμένοι με την προοπτική να δουν σπουδαία παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες Euroleague.

Τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν την ανάπτυξη του μπάσκετ στο νησί μας. Θέλαμε σαν σύλλογος και σαν οικογένεια να προσφέρουμε κάτι τέτοιο στον κόσμο μας.

Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα όπως φυσικά και ο Παναθηναϊκός. Αυτό είναι το κρυφό μου όνειρο, να ξέρετε… Να διοργανώσουμε τουρνουά με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μαζί, να γράψουμε ιστορία.

Φέτος το συζητήσαμε, αλλά για λόγους ασφαλείας δε μας το επέτρεψε η Αστυνομία. Μακάρι τα επόμενα χρόνια.

Ο σκοπός που γίνεται το τουρνουά και οι ομάδες που συμμετέχουν αποτελούν πόλο έλξης. Θα είναι μία γιορτή του μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News