«Θέλουν 1.5 εκατ. ευρώ, ο Παναθηναϊκός δίνει 600.000»

«Θέλουν 1.5 εκατ. ευρώ, ο Παναθηναϊκός δίνει 600.000»

Eνδιαφέρον και… κίνηση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Μίλαν Πάβκοβ αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η Mozzartsport.com.

Η σερβική ιστοσελίδα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι πράσινοι κατέθεσαν πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του βασικού επιθετικού της ομάδας, μία πρόταση όμως η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται να αξιώνει τουλάχιστον ενάμιση εκατομμύριο ευρώ για να δώσει τη συγκατάθεσή του για να γίνει η μεταγραφή, με τον ρεπόρτερ, Ντάργιαν Νεντέλκοβιτς, να σημειώνει ότι η σερβική ομάδα δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον παίκτη, αρκεί όμως να πάρει το χρηματικό ποσό που αξιώνει για τον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι:

«Η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν ικανοποιεί τους “ερυθρόλευκους”, που απαιτούν τουλάχιστον 1.500.000 ευρώ για τον γκολτζή απ’ το Μπέγκετς.

Μια πρόταση για τον Μίλαν Πάβκοβ έφτασε στο “Ράικο Μίτιτς” σήμερα. Όμως απορρίφθηκε την ίδια στιγμή. Ο Παναθηναϊκός προσέφερε μόλις 600.000 ευρώ για τον έμπειρο σκόρερ.

Η πρόταση δεν ικανοποίησε τους ιθύνοντες των πρωταθλητών Σερβίας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο Σέρβος… στρατηγός του Παναθηναϊκού, προφανώς ξέρει καλά την ποιότητα του ποδοσφαιριστή. Αλλά το ποσό που πρότειναν απ’ την Αθήνα είναι αρκετά χαμηλότερο απ’ αυτό που θέλουν στο “Μαρακανά”. Δηλαδή 1,5 εκ. ευρώ.

Ο Πάβκοβ έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι, με την Ιταλική Τζένοα να έχει αναφερθεί ανάμεσα στις ομάδες αυτές».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News