Θέλουμε σίγουρα παίκτες στην Εθνική Ελλάδας;

Θέλουμε σίγουρα παίκτες στην Εθνική Ελλάδας;

Αλήθεια, θέλουμε όντως παίκτες στην Εθνική Ελλάδας; Ο Παναθηναϊκός επί χρόνια ήταν ο κύριος “αιμοδότης” της Εθνικής μας ομάδας. Παρόλο που υπήρχαν επιτυχίες (με μεγαλύτερη αυτή του Ευρωπαϊκού το 2004), ποτέ δεν έλειψαν τα παρατράγουδα. Διαβάστε στο Newspao.gr

Από την μία, η δικαιολογημένη μουρμούρα των “πράσινων” οπαδών για την καταπόνηση των ποδοσφαιριστών μας και από την άλλη, η γκρίνια των “απέναντι” περί “βύσματος”.

[ads2]

Σκεπτόμενος, λοιπόν,  την όλη αχαριστία που μας έχουν προσφέρει απλόχερα αρκετά άτομα, σε συνδυασμό με τους πρόσφατους τραυματισμούς του Παπασταθόπουλου και του Τοροσίδη στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα με την Εσθονία, σκέφτομαι αν πραγματικά θέλουμε ο Παναθηναϊκός να έχει παίκτες στην Εθνική.

Γιατί για να τραυματίζονται δύο παίκτες στο πρώτο τέταρτο ενός αγώνα με μυϊκούς τραυματισμούς και να τραυματίζονται άλλοι δύο στο προηγούμενο τριήμερο, όλοι με μυικά προβλήματα, τότε είναι εύκολο να διαπιστωθεί πως κάποιο “λάκκο έχει η φάβα” αναφορικά με τους γυμναστές της ομάδας.

Και με την ελληνοποίηση του Ζέκα να πλησιάζει και την κλήση στην Εθνική να είναι κοντά, αλήθεια πόσοι από εμάς θα θέλαμε να χάσουμε τον αρχηγό μας; Έχει αποδειχθεί πως το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο και θα μπορούσε να κοστίσει η απουσία του. Αναφέρομαι μόνο στον Ζέκα, διότι είναι ο μόνος που έχει πραγματικές πιθανότητες να κληθεί. “Παίζει” και του Κοτρουμπή, αλλά αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δείχνει να μην είναι κοντά. Επιπλέον, το κενό του “Κούτρου” θα μπορούσε να καλυφθεί, εφόσον υπάρχει ο Μολέδο, ο Σαμπά που ανεβαίνει, ο Ρέις που έκανε θετικό ντεμπούτο, ο Ιβανόφ και ο Ταυλαρίδης που ναι μεν είναι “εκτός ομάδας”, αλλά έχει ξεκαθαρίσει πως θα βοηθήσει αν του ζητηθεί.

Υ/Γ: Μιλώντας για τραυματισμούς και γυμναστές, μήπως θα ήταν καλό να δει η ΠΑΕ τι “παίζει” με τους δικούς μας γυμναστές; Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα τα προβλήματα τραυματισμών είναι “απανωτά” και σχεδόν όλοι τους είναι μυϊκοί. Και δεν μιλάω για παίκτες όπως ο Χουλτ ή ο Λέτο που “παραδοσιακά” βγάζουν τέτοια προβλήματα, αλλά για παίκτες όπως ο Ιμπάρμπο ή ο Κουλιμπαλί που δεν αντιμετώπιζαν ποτέ τέτοια προβλήματα στην καριέρα τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News