«Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Η «δικαίωση» Δώνη με τον Νάγκι και η ατάκα του

O Ντόμινικ Νάγκι τόνισε πως θέλει να παρατείνει το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό έως το τέλος των πλέι οφ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Νάγκι στη Nova:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
“Θυμάμαι τα παιχνίδια που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ και ήταν δύσκολα παιχνίδια. Τους αντιμετώπισα δύο φορές για το Κύπελλο και μια για το πρωτάθλημα και ήταν εξαιρετική ατμόσφαιρα, καθώς παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας. Τώρα είναι διαφορετική η κατάσταση. Είναι καλή ομάδα. Διαθέτουν καλούς παίκτες και καλό προπονητή και θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και του συμπαίκτες μου. Ξέρουμε πως παίζουν και θα είμαστε έτοιμοι γι΄αυτά τα παιχνίδια και ελπίζω να τους κερδίσουμε, γιατί θα είναι μετά πιο εύκολο να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Θα δώσουμε το μάξιμουμ και ελπίζω να τους κερδίσουμε”.

Για το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος των πλέι οφ:
“Μιλάω με τον εκπρόσωπο μου και το σύλλογο για να βρούμε μια λύση και να επεκτείνω το συμβόλαιο μου, όμως είναι κάτι που επίσης εξαρτάται από την προηγούμενη ομάδα μου. Δεν ξέρω τι πρόκειται να γίνει, όμως θέλω να μείνω εδώ μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι και θέλω να βοηθήσω μέχρι τέλους τον Παναθηναϊκό”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News