«Θέλω μόνο Παναθηναϊκό»

Παναθηναϊκός: Προς ανατροπή με Μπλάνκο - Κι άλλος παίκτης στο προσκήνιο!

Ο Παναθηναϊκός δουλεύει κάποιες υποθέσεις παικτών που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι του Μπλάνκο για τον οποίο όπως είναι γνωστό το Τριφύλλι κάνει τα πάντα για να τον φέρει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την sportday, ο Μπλάνκο θέλει μόνο Παναθηναϊκό καθώς τον έχει ψήσει το πλάνο της ομάδας ενώ τα έχει βρει και οικονομικά με την ομάδα. Ο Αργεντίνος έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις που είχε από Αργεντινή, Βραζιλία και Μεξικό και έχει ενημερώσει τον μάνατζερ του ότι θέλει να παίξει μόνο στους Πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θέλει πάρα πολύ τον παίκτη καθώς είναι επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είναι διατεθειμμένος να περιμένει όσο χρειαστεί για να τον κάνει δικό του.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο παίκτης έχει απορρίψει τρεις φορές την Ιντεπετιέντε, την Μπόκα Τζούνιορς, την Κολόν Σάντα Φε, την Ράσινγκ Κλούμπ και ομάδες από Βραζιλία και Μεξικό όπως προείπαμε.

Τέλος , οι Πράσινοι ανανέωσαν τον Σάντσεθ ο οποίος έχει τον ίδιο αντζέντη με τον Μπλάνκο με ότι αυτό συνεπάγεται…

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News