Θέλει Τσαρτσαρή ο Πεδουλάκης

Θέλει Τσαρτσαρή ο Πεδουλάκης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης πιάνει δουλειά την Πέμπτη προκειμένου να βάλει τις βάσεις για την αναμόρφωση της αγωνιστικής εικόνας του Παναθηναϊκού. Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του…

Ο«Αρτζι» θέλει να προσθέσει στο τιμ τον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας Κώστα Τσαρτσαρή με τον οποίο είχαν συνεργαστεί παλιότερα στο Περιστέρι και φυσικά στον Παναθηναϊκό.

[ads2]

Ο «Τσάρι» είναι βασικό στέλεχος των ακαδημιών της ομάδας και αναμένεται λίαν συντόμως να μάθουμε αν τελικά θα ενεργοποιηθεί αυτή η λύση για ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό στον κόσμο της ομάδας. Ενα πρόσωπο που ξέρει καλά και τα πράσινα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα στο τιμ θα επιστρέψει ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος ενώ εκκρεμεί ακόμα η περίπτωση επιστροφής του Γιώργου Βόβορα. Το δεξί χέρι του «Αρτζι» για πολλά χρόνια, είναι προπονητής του ΑΠΟΕΛ και έχει τελικούς πρωταθλήματος, οπότε θα αργήσει ενδεχόμενη επανένταξή του. Σε περίπτωση που αυτή η περίπτωση δεν προχωρήσει, δεν αποκλείεται να προστεθεί στο τιμ, ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Πεδουλάκης, Τζίμης Κουστένης. Φυσικά στο τιμ θα παραμείνει ο Νίκος Παππάς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News