Τον στέλνουν στον Παναθηναϊκό

Τον στέλνουν στον Παναθηναϊκό

Ο Πασκουάλ δε θα συν2χίσει την καριέρα ρου στην Φιορεντίνα και οι Ιταλοί τον στέλνουν στον Παναθηναϊκό.

Ο 34χρονος διεθνής αριστερός μπακ της Φιορεντίνα αποχωρεί από τη Φλωρεντία μετά από δέκα και πλέον χρόνια και οι Ιταλοί εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό μεταξύ των βασικών επιλογών για το μέλλον του.

[ads2]

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “tuttomercatoweb” ο Πασκουάλ θα πρέπει “να αποφασίσει εάν θα αποδεχτεί τις προτάσεις που του έχουν γίνει από το Καμπιονάτο για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλον ιταλικό σύλλογο μεσαίου βεληνεκούς, ή να αλλάξει εντελώς παραστάσεις επιλέγοντας τον Παναθηναϊκό του Στραματσόνι”.

Στα ρεπορτάζ των Ιταλών αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι “παρά το προχωρημένο της ηλικίας του ο επαγγελματισμός του Πασκουάλ και η άριστη φυσική του κατάσταση του επιτρέπουν να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο περισσότερα χρόνια από το μέσο όρο των υπολοίπων παικτών”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News