Θέλει να παίζει για τη Θύρα 13!

Θέλει να παίζει για τη Θύρα 13!

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για τη χρονιά που έρχεται, τους στόχους του Παναθηναϊκού Superfoods και τη Θύρα 13.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκίσταρος στην ιστοσελίδα leoforos.gr:

[ads2]

«Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα να μένω στην ομάδα για τόσο διάστημα. Θέλω να βλέπω να έρχονται νέοι παίκτες και να μένω εγώ εδώ. Θέλω να παίζω για τη Θύρα 13 και να τους βλέπω να έρχονται εδώ και να τραγουδάνε για να μας βοηθάνε να φτάσουμε στη νίκη. Στα χαρτιά είμαστε καλά αλλά θα πρέπει να το δείξουμε και στην πράξη. Ο Πεδουλάκης είναι ένας προπονητής που θα σου πει τι μπορείς να κάνεις και τι όχι» τόνισε ο Αμερικανός άσος του τριφυλλιού και συνέχισε: «Δεν έχει αλλάξει καθόλου ο Παναθηναϊκός αλλά ίσως λίγο ο τρόπος παιχνιδιού. Ο βασικός τρόπος είναι να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Η φανέλα έχει έξι αστέρια και δεν είναι τυχαία αυτά. Η λέξη ήττα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της ομάδας. Δεν με ενδιαφέρει σε ποια θέση θα παίξω αλλά θέλω να βοηθάω την ομάδα μου».

Για το νέο ξεκίνημα στη ζωή του ο Γκιστ είπε: «Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος, έχω πια την οικογένεια μου εδώ και πλέον είμαι έτοιμος για τη νέα χρονιά που έρχεται»

Τέλος, για τους περσινούς τελικούς ανέφερε: «Ο τρόπος που πληγώθηκε πέρσι η ομάδα θα είναι ένα κίνητρο για φέτος για να πάρουμε το Πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News