Θέλει να γίνει νέος... Σισέ ο Μαμούτε

Θέλει να γίνει νέος... Σισέ ο Μαμούτε

Ο Γιούρι Μαμουτέ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

-Πως είναι η ζωή σου στην Ελλάδα και πως είναι αυτές οι πρώτες μέρες στον Παναθηναϊκό;

[ads2]

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα και στην Ελλάδα, εδώ ειναι μια όμορφη πόλη και πολύ μεγάλη. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να ανήκω σε ένα σπουδαίο σύλλογο πλέον όπως είναι ο Παναθηναϊκός». –Ποια ειναι γνώμη σου για την ομάδα, πως σε υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες σου;

«Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός έχω δει κάποια παιχνίδια όπως το προηγούμενο μοιάζει παρά πολυ όπως η πρώην ομάδα μου στην Βραζιλία που είχε πολλούς οπαδούς και θεωρώ οτι ειναι η καλύτερη επιλογή να έρθω και να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό,ταιριάζει απόλυτα στο στυλ μου».

-Δήλωσες οτι θέλεις να γίνεις ο νέος Σισέ στις καρδιές των φίλων του Παναθηναϊκού….

«Σίγουρα γνωρίζω τον Σισέ ο οποίος έχει γράψει την δική του ιστορία στον Παναθηναϊκός έχει πετύχει πολλα γκολ και ελπίζω να τα καταφέρω και εγώ όπως εκείνος. Θέλω να βάλω πολλά γκολ και να γίνω και εγώ σταρ όπως ο Σισέ.

-Στους φίλους του Παναθηναϊκού τι μπορείς να υποσχεθείς;

«Είμαι ο Μαμουτε και ήρθα εδώ να κερδίσω πολλούς τίτλους ήρθα εδώ να δώσω χαρά στους φίλους του Παναθηναϊκού. Με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τροπο και ο πρόεδρος και οι συμπαίκτες μου όλοι με βοηθούν να προσαρμοστώ γρήγορα δεν γνωρίζω όμως ελληνικά ξέρω όμως την ιστορία του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω όμως οτι ειναι πολυ μεγάλη ομάδα,χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την αγάπη και την βοήθεια που μου δείχνουν…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News