Θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό

Θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό

Ο Ρομπέρτο Λάγο δηλώνει ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να αποτελέσει πολύ καλή επιλογή για το μέλλον του.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ της Χετάφε, αναμένεται να αφήσει την νυν ομάδα του και φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των «πράσινων», με τον ίδιο να τονίζει στην εφημερίδα «Goal» ότι θα σκεφτεί το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα.

[ads2]

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή για το μέλλον μου. Μου έχει μεταφερθεί πως όντως η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για μένα, όπως απ’ όσο γνωρίζω ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες. Μετά τον υποβιβασμό της Χετάφε και μια δύσκολη σεζόν, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αποσυνδεθώ για μερικές ημέρες και στη συνέχεια να ενδιαφερθώ για το μέλλον μου…

Το συμβόλαιό μου λήγει στις 30 Ιουνίου και δεν θα συνεχίσω στην Χετάφε. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να αγωνιστώ εκτός Ισπανίας, αλλά θα πρέπει πρώτα να εκτιμήσω τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου και στη συνέχεια να πάρω την καλύτερη απόφαση για μένα, που βρίσκομαι στην καλύτερη ηλικία της καριέρας μου, και για την οικογένειά μου. Δεν αποκλείω δε να δοκιμάσω την τύχη μου για πρώτη φορά μακριά από την Ισπανία», είπε συγκεκριμένα ο 30χρονος, που πλην της Χετάφε έχει αγωνιστεί επίσης στη Θέλτα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News