Θέλει Αντετοκούνμπο ο Εξάστερος

Θέλει Αντετοκούνμπο ο Εξάστερος

Το μπασκετικό σάιτ Sportando επικαλείται πηγές και αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

«Ο Αντετοκούνμπο που έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στην D-League με τη θυγατρική ομάδα των Νικς, είναι ένας από τους βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού» αναφέρει το δημοσίευμα.

[ads2]

Στη συνέχεια αναφέρεται πως οι επαφές με τον παίκτη δεν είναι προχωρημένες, ωστόσο το ενδιαφέρον υπάρχει και θα γίνουν προσπάθειες να πειστεί ο 23χρονος να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, παλεύει για το όνειρο στο ΝΒΑ και εφέτος κατάφερε να εξασφαλίσει 10ημερο συμβόλαιο στους Νικς, παίρνοντας μάλιστα και χρόνο συμμετοχής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Όμως, δεν κατάφερε να κερδίσει μια πιο μόνιμη θέση στο ρόστερ της ομάδας της Νέας Υόρκης και επέστρεψε στους Γουέσττσεστερ Νικς (είχε μέσο όρο 12,4 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News