Θέλει... προσοχή! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Πλήρωσε τα κενά διαστήματα - Ήττα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται στο άδειο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ το Περιστέρι και θέλει να συνεχίσει αήττητος την πορεία του στο πρωτάθλημα (ΕΡΤ 3, 20:00, Newspao.gr).

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται στο άδειο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ το Περιστέρι και θέλει να συνεχίσει αήττητος την πορεία του στο πρωτάθλημα (ΕΡΤ 3, 20:00, Newspao.gr).

Οι πράσινοι υπέστησαν ήττα – σοκ από τη Ζάλγκιρις στο ΟΑΚΑ και θα αναζητήσουν το αντίδοτο τους στο πρωτάθλημα απέναντι στο Περιστέρι, την ομάδα που τους απόκλεισε τον περασμένο Σεπτέμβρη από το μίνι τουρνουά του Super Cup.

Ο Γιώργος Βόβορας παρουσιάστηκε πολύ απογοητευμένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του το βράδυ της Παρασκευής κόντρα στους Λιθουανούς.

Το πρωτάθλημα είναι άλλη ιστορία και για εκείνον, αλλά και για όλη την ομάδα, το Περιστέρι θέλει προσοχή και η νίκη αποτελεί μονόδρομος. Εκτός θα παραμείνει ο Όγκαστ.

Αριθμοί: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Περιστέρι

Μοιρασμένη στα δύο θα είναι η 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League αφού τρεις αγώνες θα γίνουν σήμερα (12/12) και άλλοι τρεις αύριο (13/12). Αυτός με τον οποίο θα πέσει η αυλαία της αγωνιστικής θα είναι ο αγώνας του ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα υποδεχτεί το Περιστέρι (20:00). Οι γηπεδούχοι έχουν μπει στο Πρωτάθλημα με 3/3 και προέρχονται από την άνετη, εκτός έδρας επικράτηση επί του Ιωνικού Hellenic Coin, ενώ οι οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν το περασμένο Σάββατο στην έδρα τους από το Λαύριο Megabolt.

Το απίστευτο ξέσπασμα του Βόβορα στο ματς με τη Ζαλγκίρις:

Τέσσερα από τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου επιστρέφουν αύριο ως αντίπαλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ. Ο Αργύρης Πεδουλάκης που πέραν του ότι έχει φορέσει την πράσινη φανέλα ως αθλητής, έκανε τρεις θητείες στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και είναι τρίτος σε αγώνες σε αυτόν, στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (73) πίσω μόνον από τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε στη Stoiximan Basket League κάνοντας ντεμπούτο με το Περιστέρι το περασμένο Σάββατο στον αγώνα με το Λαύριο Megabolt. Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον οποίο κατέκτησε Πρωτάθλημα και Κύπελλο στη σεζόν 2016-17 ενώ έφτασε μέχρι τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν πέρσι μέλος των «πράσινων» όμως η ρήξη χιαστού που είχε υποστεί πριν την έναρξη της σεζόν, δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί με τη φανέλα τους. Σε αυτήν τη λίστα ανήκει και ο Γάιος Σκορδίλης που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην περίοδο 2012-13 με προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Το απίστευτο ξέσπασμα του Βόβορα στο ματς με τη Ζαλγκίρις:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News