Θέλει προσοχή: Σε εξαιρετική φόρμα ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Παναθηναϊκού

Θέλει προσοχή: Σε εξαιρετική φόρμα ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Παναθηναϊκού

Εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό , η διακοπή για το Μουντιάλ ωφέλησε τα μέγιστα τον ΠΑΣ Γιάννινα με εκείνο να μη θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που έφαγε…τρία στη Λεωφόρο.

Αήττητος στο β’ γύρο είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες και συνολικά 8 βαθμούς σε 4 αγώνες στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός μετράει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα με συγκομιδή 5 βαθμών.




Πριν τη διακοπή ο ΠΑΣ Γιάννινα μετρούσε τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα με πιο βαριά εκείνη απέναντι στον Άρη στους «Ζωσιμάδες» με 4-0. Η επιστροφή της ηπειρωτικής ομάδας στο πρωτάθλημα ήταν θεαματική, καθώς εκείνη συγκέντρωσε 4 βαθμούς στους Ζωσιμάδες απέναντι σε Ολυμπιακό και Άρη και 8 συνολικά (με Λαμία και Λεβαδειακό τα υπόλοιπα ματς).

Στη συγκεκριμένη τετράδα αγώνων έχει σκοράρει 8 φορές, ενώ έχει δεχθεί γκολ και στα τέσσερα ματς.

Το πρώτο παιχνίδι Παναθηναϊκού και ΠΑΣ στη Λεωφόρο έληξε με σκορ 3-0 για το Τριφύλλι, ωστόσο, θα απουσιάζει την Κυριακή – ως γνωστόν – ο μεγάλος πρωταγωνιστής εκείνης της αναμέτρησης, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα που είχε σημειώσει χατ τρικ. Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει στην Ήπειρο από το μακρινό 2016.

Να σημειωθεί πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει κάποια υποχρέωση στο Κύπελλο, καθώς έχει αποκλειστεί από την ΑΕΚ στην πρώτη φάση του θεσμού.




Τα αποτελέσματα:

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 2-2

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2-1

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-3

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News