Θέλει Παναθηναϊκό ο Τζαβέλλας!

«Ψήνεται» για Παναθηναϊκό ο Τζαβέλλας - Τα δεδομένα

Η Ελλάδα είναι ο πιθανότερος προορισμός του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος θέλει μια τελευταία καλή μεταγραφή στην καριέρα του στα 34 του χρόνια.

Μετά από μια πετυχημένη πορεία στην Τουρκία για λογαριασμό της Αλάνιασπορ (μάλιστα… ανανέωσε τον Δεκέμβριο), ο 34χρονος Έλληνας διεθνής κοιτάει με… καλό μάτι την προοπτική επιστροφής του στην Ελλάδα (και δη στην Αθήνα).

Οι πράσινοι χρειάζονται έναν έμπειρο στόπερ, αφού ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και ουδείς γνωρίζει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται στην εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, στο… οικονομικό ο Τζαβέλλας θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του, σε περίπτωση που υπάρξει «σύνδεση» με το Τριφύλλι. Στην Τουρκία εισέπραττε 600.000 ευρώ τον χρόνο, ποσό που δεν είναι σε θέση να δώσει ο Παναθηναϊκός για τον τρίτο στόπερ του (πίσω από τον Ολλανδό και τον Βέλεθ).

Στο… κάδρο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή βρίσκεται και η ΑΕΚ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Πάντως, σύμφωνα με τη Sportime, ο παίκτης… ψηφίζει Παναθηναϊκό!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News