Θέλει Παναθηναϊκό ο Ουάρντα!

Θέλει Παναθηναϊκό ο Ουάρντα!

Συνεχίζεται το… σήριαλ σχετικά με την επόμενη ομάδα του Αμρ Ουάρντα, μιας και είναι δεδομένο ότι ο Αιγύπτιος παρά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί στην Κύπρο, θα αποτελέσει παρελθόν από την Ανόρθωση και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί.

Το όνομα του έμπειρου εξτρέμ έχει ακουστεί τον τελευταίο καιρό τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον Άρη, με τους Κίτρινους πάντως να έχουν λιγότερες πιθανότητες να τον αποκτήσουν κυρίως λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το betcosmos.gr.




Μάλιστα ο Ουάρντα έχει… παίξει και για τον Παναθηναϊκό, με τη λεπτομέρεια ότι φαίνεται πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν επιθυμεί ιδιαίτερα την απόκτησή του, μιας και δεν του κάνει το… κλικ. Βέβαια τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν διαφορετικά, αν ο Γιάννης Αλαφούζος πάρει την υπόθεση… πάνω του και φέρει τον Αιγύπτιο στους Πράσινους.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο Σέρβος τεχνικός θα δώσει το ΟΚ και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τον ποδοσφαιριστή, μιας και πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει πάρα πολλές λύσεις.

Μάλιστα ο Ουάρντα μόνο αρνητικά δεν βλέπει μια μετακίνηση στον Παναθηναϊκό, αφού σίγουρα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να δείξει την αξία του και να πάρει χρόνο συμμετοχής, απ’ ότι στον Ολυμπιακό. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αιγύπτιος μόνο στην ΑΕΚ βάζει… στοπ και παρά τις πολλές προσπάθειες που γίνονται να αλλάξει γνώμη δεν φαίνεται να το καταφέρνουν.




betcosmos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News