«Θέλει Μπόρχα Βάλε ο Ρόκα»

«Θέλει Μπόρχα Βάλε ο Ρόκα»

Ο Τσάβι Ρόκα είχε σημειωμένη εδώ και αρκετό καιρό στις… πρώτες σειρά του μεταγραφικού του «μπλοκ» την περίπτωση του Ισπανού εξτρέμ, Μπόρχα Βάλε ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της εφετινής σεζόν απ’ τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο 28χρονος (σε δύο μήνες) winger της «Ντέπορ», με 16 συμμετοχές, 3 γκολ και μία ασίστ φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Ισπανίας και το Κύπελλο Ισπανίας, θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Ντεπορτίβο έπειτα από μία τετραετία στο «Ριαθόρ» και το όνομά του το είχε «κυκλωμένο» εδώ και τουλάχιστον ένα δίμηνο ο 46χρονος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, καθότι συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι «πράσινοι».

Όλα αυτά ωστόσο, προ… κορονοϊού, διότι η πανδημία τροποποίησε πολύ τα οικονομικά δεδομένα και τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού κι ως εκ τούτου, η περίπτωση του Βάλε «φρέναρε», καθώς το κασέ του δεν είναι… συμβατό, με τα νούμερα που μπορεί να προσεγγίσει αυτή τη στιγμή το «τριφύλλι».

Ο Μπόρχα Βάλε, που έχει προταθεί και σε άλλες ελληνικές ομάδες (δεδομένα στην ΑΕΚ), έχει προτάσεις από άλλη μία ομάδα της Β’ Ισπανίας κι άλλη μία εκτός Ιβηρικής και «ζυγίζει» τα δεδομένα για να αποφασίσει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του. Για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, φαίνεται πως -με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες- δεν μπορεί να υπάρξει προοπτική συνεργασίας, εκτός αν κι ο ίδιος δεν βρει αυτό που θέλει για την επόμενη ομάδα του και «ρίξει» τις οικονομικές αξιώσεις του τις επόμενες εβδομάδες.

Τότε και μόνο θα μπορούσε να «ανοίξει» εκ νέου ο φάκελός του, αν και είναι δεδομένο πως ο Ρόκα θα κάνει συνεχώς… updates στην περίπτωσή του, για να δει αν θα τροποποιηθούν τα οικονομικά δεδομένα του στο εγγύς μέλλον…

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News