«Θέλει... μπαμ με Ρότσα ο Τσίπρας!»

«Θέλει... μπαμ με Ρότσα ο Τσίπρας!»

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι δηλωμένος Παναθηναϊκός και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δηλωμένος αριστερός, κάτι που του στοίχισε τη συμμετοχή στην Εθνική Αργεντινής που το 1978 κατάκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο –όπως τουλάχιστον ο ίδιος έχει υποστηρίξει.

Οι δρόμοι των δυο μπορεί να συναντηθούν στις ερχόμενες εκλογές, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελένης Καλογεροπούλου που ακούσαμε στο σαββατιάτικο μεσημβρινό μαγκαζίνο του Παραπολιτικά fm, ο Ρότσα είναι στα υπόψη για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Σύριζα.

Η Ελένη Καλογεροπούλου αναφέρθηκε σε πάρα πολλά ονόματα που έχουν προκριθεί για τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε διάφορες εκλογικές περιφέρειες, και αφού ολοκλήρωσε το με πολλές λεπτομέρειες ρεπορτάζ της, ζήτησε από τον παρουσιαστή τής ενημερωτικής εκπομπής (Τηλέμαχος Σαντοριναίος) να προσθέσει κάτι ακόμα.

Ήταν η πληροφορία της για το ενδεχόμενο συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του πρώην υπουργού Εθνικής άμυνας ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη και του Χουάν Ραμόν Ρότσα, χωρίς βέβαια να γνωρίζει αν θα είναι σε εκλόγιμη θέση ή όχι.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε περιοδεία του τον Δεκέμβριο του 2021 στην Ήπειρο, είχε συναντηθεί με τον Ρότσα που είναι προπονητής του Θεσπρωτού και στον οποίο τότε αποκάλυψε ότι μεγάλωσε με την αφίσα του πάνω από το κρεβάτι του. Ο πρόεδρος του Σύριζα είπε ότι είχε δει τον Ρότσα για πρώτη φορά αγωνιζόμενο, όταν ήταν παιδί, σε αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. Με τον τελευταίο αγωνιζόταν ακόμα ο Δημήτρης Σαραβάκος πριν μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό όπου έκανε σπουδαία καριέρα.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα σε παλιότερη συνέντευξή του σε εφημερίδα της Αργεντινής είχε δηλώσει την πολιτική προτίμησή του στον Σύριζα.

Πηγή: harddog-sport.blogspot.com

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News