Θέλει Κολοβό η Σέριφ - Ποιες οι δυσκολίες

Θέλει Κολοβό η Σέριφ - Ποιες οι δυσκολίες

Η Σέριφ Τίραπολ είναι ευχαριστημένη από τον Δημήτρη Κολοβό και θα ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ της, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες δυσκολίες για να επιτευχθεί αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι Μολδαβοί ρώτησαν τον Παναθηναϊκό υπό ποιες συνθήκες θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν.

Από αυτά που άκουσαν, δύσκολα θα μπορέσουν να φτάσουν σε «deal» με τους πράσινους, καθώς δύσκολα εκείνοι θα βρεθούν σε θέση να καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή (στις 180 χιλ. ευρώ).

Από την άλλη πλευρά, ο Έλληνας διεθνής δεν «ψήνεται» ιδιαίτερα στην προοπτική να παραμείνει στην Σέριφ, οπότε, αυτή η στάση περιπλέκει παραπάνω τα πράγματα.

Κι αυτό, διότι ο Παναθηναϊκός – αν και θα περάσει πιθανόν από κάποια διαδικασία αξιολόγησης το καλοκαίρι – δεν σκοπεύει να του δώσει άλλη ευκαιρία και θέλει να απαλλαχτεί από το συμβόλαιό του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News