«Θέλει Χρήστο Γουίλερ ο Παναθηναϊκός - Τα οικονομικά δεδομένα»

«Θέλει Χρήστο Γουίλερ ο Παναθηναϊκός - Τα οικονομικά δεδομένα»

Ενα από τα καλύτερα αριστερά μπακ που αγωνίζονται στην Κύπρο, τον Χρήστο Γουίλερ, φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, που επικαλείται κύκλους μάνατζερ, το όνομα του 24χρονου άσου που παίζει στον ΑΠΟΕΛ έχει ήδη κυκλωθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος εδώ και καιρό τον παρακολουθεί και τσεκάρει την πρόοδο και την εξέλιξή του.

Βέβαια δεν είναι μια εύκολη περίπτωση καθώς το συμβόλαιο του εκπνέει την τελευταία ημέρα του Μαρτίου του 2023 Ωστόσο εκτιμάται πως αν οι πράσινοι αποφασίσουν να μετουσιώσουν το φιλολογικό ενδιαφέρον τους σε πράξη θα βρεθεί ο τρόπος για να τον κάνουν δικό τους. Δεν είναι τυχαίο πως πρόκειται για τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου της Λευκωσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προέρχεται από γεμάτη χρονιά με 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ έχει χριστεί διεθνής τόσο με τις μικρές Εθνικές της Κύπρου όσο και με την Ανδρών.

Τα οικονομικά δεδομένα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ΑΠΟΕΛ δαπάνησε 300.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό του και με δεδομένο ότι δεν μένει ελεύθερος προφανώς θα εγείρει απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει πρόωρα.

Ομως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή καθώς οι σχέσεις Παναθηναϊκού και ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετικές.

Πηγή φωτογραφίας: goal.philenews.com

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News