Θέλει χρήμα για την υπέρβαση και αυτή η διοίκηση δεν μπορεί

Οικονομικός «χάρτης» της νέας χρονιάς: έσοδα, διακανονισμοί, χρέος

Αποκλεισμός λοιπόν για τον Παναθηναϊκό. Ακόμη μια χρονιά οι πράσινοι δεν κατάφεραν να φτάσουν πιο ψηλά σε έναν στόχο πιο προσιτό από κάποιον άλλον.

Η αλήθεια είναι ότι η πρόκριση δεν κρίθηκε στο χθεσινό ματς, αλλά στην Τούμπα. Εκεί που έγιναν όργια υπέρ του ΠΑΟΚ και ουσιαστικά… άνοιξε ο δρόμος προς την πρόκριση.

Ωστόσο, η πικρή αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει ταβάνι. Και ισοπαλία να είχε έρθει το πρώτο ματς, δύσκολα θα μπορούσε να γίνει η υπέρβαση.

Καλός χρυσός ο Δώνης, αλλά με αυτό το μπάτζετ τι άλλο θα μπορούσε να κάνει; Αν τερματίσει τρίτος ο Παναθηναϊκός μια χαρά θα είναι…

Παρόλα αυτά τι γίνεται από εδώ και πέρα; Μια ομάδα με μπάτζετ έως 5 εκατ. ευρώ μέχρι εκεί θα φτάνει. Δεν θα πηγαίνει πιο ψηλά.

Και για να γίνει ξανά πρωταγωνιστής ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να αναλάβει κάποιος που θα βάλει χρήματα. Που θα τον αλλάξει επίπεδο. Αυτή η διοίκηση μόνο μέχρι αυτό το μπάτζετ μπορεί να έχει τον Παναθηναϊκό και το τριφύλλι δεν θα είναι για πολλά παραπάνω!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News