Θα ζητήσουν παράταση χρόνου από τους παίκτες στον Παναθηναϊκό

Μέσος όρος... απογοήτευση στη Λεωφόρο

Στον Παναθηναϊκό αναζητούνται λύσεις προκειμένου να βρεθεί το ποσό του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ και οι άνθρωποι του συλλόγου ευελπιστούν να κερδίσουν χρόνο από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Δύσκολες ημέρες διανύει το «Τριφύλλι», αφού βρίσκονται ελάχιστα χρήματα στα πράσινα ταμεία. Την στιγμή που δεν προχωράει το θέμα της προπληρωμής από την υπόθεση Μπεργκ και παράλληλα δεν υπάρχει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή στα σκαριά, οι ιθύνοντες του «Τριφυλλιού» θα ζητήσουν παράταση χρόνου από τους παίχτες για την δόση του Οκτώβρη.

Να τονιστεί ότι κανένας επιφανής Παναθηναϊκός δεν δείχνει διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει τον σύλλογο την δύσκολη αυτή ώρα.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του οχτώ ημέρες για να παρουσιαστεί «Εγγλέζος» στο ραντεβού του για τις πληρωμές, αλλά το διάστημα αυτό δεν αρκεί. Ο λόγος περνά πλέον στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φέρεται να δείχνουν κατανόηση στα προβλήματα και μένει να το αποδείξουν και εμπράκτως.

Μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει «κλείσει» κάποιο ντιλ και να έχει εξασφαλίσει το ζητούμενο ποσό, για να μην βουλιάξει από τις αλλεπάλληλες προσφυγές που μοιραία θα κατατεθούν από τους παίχτες του πράσινου συγκροτήματος.

Πάντως, λέγεται ότι οι πράσινοι θα δώσουν βάση στα βασικά (και ακριβά) γρανάζια της ομάδας (βλ. Χουλτ), ώστε εκείνα να μην αποκτήσουν το δικαίωμα να φύγουν ως ελεύθεροι από τον σύλλογο. Ακολουθώντας αυτήν την τακτική, «ψαλιδίζεται» το ποσό και ανακτάται κάμποσος χρόνος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News