Θα βγει Ευρώπη αυτός ο Παναθηναϊκός; Οι βαθμοί που απαιτούνται

Θα βγει Ευρώπη αυτός ο Παναθηναϊκός; Οι βαθμοί που απαιτούνται

Ο Παναθηναϊκός μετά και την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει μείνει βαθμολογικά πολύ πίσω…

Ο Παναθηναϊκός μετά και την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει μείνει βαθμολογικά πολύ πίσω…

Το τριφύλλι ύστερα από 9 αγώνες στο πρωτάθλημα έχει μόλις 9 βαθμούς. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες…

Ο δε Αρης που θα έπρεπε να αποτελεί τον βασικό ανταγωνιστή για την 4η θέση που υπό νορμάλ συνθήκες οδηγεί στα ευρωπαϊκά εισιτήρια όχι μόνο παραμένει προσώρας στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη χθεσινή νίκη του στο Αγρίνιο αλλά ξεμάκρυνε κι άλλο και βρίσκεται στο 10 από τον Παναθηναϊκό. Κι έχει και δύο αγώνες λιγότερους…

Η 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ απέχει για την ώρα μόλις τρεις βαθμούς μακριά για τους πράσινους αν κι ο Βόλος έχει κι ένα ματς λιγότερο.

Το θέμα είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου άλλα 17 ματς κι άλλους 51 βαθμούς για να διεκδικήσει, τη στιγμή που ο Αρης έχει 57 για να κυνηγήσει.

Και το χάντικαπ που έχει να καλύψει μοιάζει τεράστιο…

Το κακό για το τριφύλλι δεν έγινε βεβαίως στο Φάληρο αλλά σ’ όλα αυτά τα μικρότερα ματς όπου έχασε ένα τσουβάλι βαθμούς που θα έπρεπε να έχει κατακτήσει Και τώρα τρέχει αλλά δεν ξέρει αν αρκεί για να φτάσει.

Πληροφορίες: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News