«Θα σταματήσω μόλις κλείσω 30 χρόνια στον Παναθηναϊκό»

«Θα σταματήσω μόλις κλείσω 30 χρόνια στον Παναθηναϊκό»

Ο Σωτήρης Πανταλέων, προ ολίγων ημερών υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο γράφοντας τη δική του ιστορία στο τριφύλλι, καθώς έγινε ο πρώτος αθλητής σε όλα τα τμήματα με 26 χρόνια ενεργούς προσφοράς.

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, μιλώντας στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ της Κυριακής αναφέρθηκε σε άγνωστες στιγμές της αθλητικής του καριέρας, αλλά και για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Η μεγαλη μου χαρά όμως ήταν να παρακολουθώ τους αγώνες ποδοσφαίρου του Γκυζιακού με τους οράνιε και φυσικά του Παναθηναϊκού στη θύρα 13. Ο πρώτος σύλλογος στον οποίο αγωνίστηκα ήταν ο Πανελλήνιος. Δεν το έχω πει ποτέ. Οι αδελφές μου έκαναν στίβο και εγώ κολύμβηση. Ημουν καλός στο πρόσθιο. Είχα καλούς χρόνους και είχα και διακρίσεις.

Ηταν ο αγώνας μπαράζ παραμονής με τη Νίκη Αιγινίου. Ενιωσα πολύ έντονα συναισθήματα. Ηταν ζήτημα τιμής να μην υποβιβαστεί ποτέ στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός. Μετά ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και όλα πήραν τον δρόμο τους.

Ο στόχος μου είναι να κλείσω 30 χρόνια στον σύλλογο. Αν έχω υγεία νομίζω πως θα καταφέρω. Κάνω καθημερινά προπόνηση προσέχω τη φυσική μου κατάσταση και μέσα μου νιώθω πολύ δυνατός. Εζησα τίτλους μπαράζ παραμονής αλλά θέλω να κλείσω 30 χρόνια στον σύλλογο. Εύχομαι να ζήσω και παλι τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News