Θα πυκνώσει κι άλλο ο κόσμος στη Λεωφόρο, αν...

Παναθηναϊκός: «Αιχμηρό» πανό για Αλαφούζο - «Πούλα και εξαφανίσου...» (pics)

Ο Παναθηναϊκός έχει αδυναμίες, ελλείψεις ενόψει Καραϊσκάκη, όπως κάθε ομάδα μετρά τα δικά του προβλήματα, διαθέτει όμως καλή μεσοεπιθετική γραμμή.

Ενίσχυσε το περσινό του σχέδιο φέρνοντας (μετά τον Καρλίτος) δύο μπαλαδόρους νοτιοαμερικάνους χαφ και στην αρχή της σεζόν δεν δείχνει εξαρτώμενος από κανέναν.

Βλέπουμε για παράδειγμα πως τον Σεπτέμβριο δεν είναι φορμαρισμένος ο Μακέντα, επί σειρά ετών πρώτος σκόρερ του συλλόγου, δεν επηρεάζεται όμως, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες (το νο1 όνομα του περσινού ρόστερ) είναι βιδωμένος στον πάγκο, το ίδιο ο Μαουρίσιο. Ε, και;

Ο προπονητής θα πάρει μεγάλα παιχνίδια στη δημιουργία από τον Βιτάλ, τον Καρλίτος. Παιχνίδι χώρου με πλάτος και ταχύτητα μπροστά από τον Ιωαννίδη, τρεξίματα από τον Αλεξανδρόπουλο, καλές τοποθετήσεις από τον Πέρεθ.

Έτσι και δέσει κάποια στιγμή το αμυντικό της δίδυμο και η ομάδα βγει συσπειρωμένη και με μεγαλύτερο …αέρα στις κινήσεις της τότε σίγουρα ο κόσμος στη Λεωφόρο θα πυκνώσει ακόμα περισσότερο πολύ σύντομα!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News