Θα προλάβει την... ανακαίνιση της Λεωφόρου ο Στραματσόνι;

Θα προλάβει την... ανακαίνιση της Λεωφόρου ο Στραματσόνι;

Στη σημασία της ανακαίνισης της Λεωφόρου αναφέρθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι. «Στα πλέι-οφ θα δούμε που χρειαζόμαστε ενίσχυση», είπε για τα μεταγραφικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Το πόσο σημαντική είναι για τον Παναθηναϊκό η ανακαίνιση της Λεωφόρου ανέλυσε ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός των πράσινων, στο πλαίσιο της τηλεοπτικής γιορτής του Παναθηναϊκού που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, μίλησε και για τους στόχους της ομάδας μέσω των πλέι-οφ.

[ads2]

Για τον στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν: «O κύριος στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το επίπεδο του Παναθηναϊκού το αξίζει και μέσω των πλέι-οφ θα μάθουμε που ακριβώς χρειαζόμαστε ενίσχυση. Θα πρέπει λοιπόν να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για το πώς είναι να παίζει στην Λεωφόρο: «Το να παίζεις στην Λεωφόρο είναι φανταστικό γιατί το γήπεδο είναι στην καρδιά της πόλης και ο κόσμος είναι θερμός, παθιασμένος και κοντά στην ομάδα. Εκείνο που εκτιμώ πραγματικά είναι ότι είτε νικήσουμε είτε χάσουμε οι οπαδοί είναι δίπλα μας».

Για τη σημασία ενός σύγχρονου γηπέδου: «Εγώ επενδύω πολλά στο πάθος που υπάρχει σε αυτόν το χώρο. Στο γήπεδο αυτό έχει παίξει μόνο ο Παναθηναϊκός. Για εμένα το να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός ένα σύγχρονο γήπεδο θα είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα. Εύχομαι λοιπόν αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα κι ελπίζω να γίνει πραγματικότητα και για την ομάδα και για τους οπαδούς της».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News