«Θα πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο να έρθει στο ΟΑΚΑ»

Ο Βαγγέλης Οικονόμου σε δηλώσεις του μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν, το ΟΑΚΑ ενώ τόνισε πως είναι στο χέρι των παικτών του Παναθηναϊκού να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-τους στόχους και τις σκέψεις εν όψει της έναρξης της σεζόν: «Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε, γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός. Αρχίζουμε με -6 στη βαθμολογία και πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα, να σβήσουμε την ποινή και να μας φύγει το άγχος. Γιατί, ας είμαστε ρεαλιστές, ένα μικρό άγχος υπάρχει, καθώς, όταν μια ομάδα αρχίζει με -6 βαθμούς, δεν αρκεί μία νίκη για να φύγει από το μείον μέχρι να πάει στο συν».

-την ανησυχία του κόσμου: «Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος ανησυχεί. Αλλά όλα στο ποδόσφαιρο είναι σχετικά. Ίσως να αρχίσουμε το πρωτάθλημα με 3-4 νίκες και να σβήσουμε την ποινή. Μπορεί να αρχίσεις με 0 βαθμούς, να κάνεις 3-4 ήττες και να μείνεις στο μηδέν. Είτε αρχίζει με 0, είτε με -6, είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις. Έτσι είναι, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».

-την αλλαγή έδρας: «Η Λεωφόρος είναι η φυσική έδρα του Παναθηναϊκού και ο κόσμος είναι πολύ κοντά μας. Ακόμα και όταν δεν γεμίζει, έχει θερμή ατμόσφαιρα και μας έδινε μεγάλη βοήθεια. Όμως θα πάμε στο ΟΑΚΑ και εμείς θα πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Με την απόδοσή μας, θα φέρουμε τον κόσμο και θα το κάνουμε μία εξίσου δυνατή έδρα. Το ΟΑΚΑ είναι η έδρα μας και είναι στο χέρι μας να κάνουμε τον κόσμο να έρθει».

Eλέγξτε επίσης

Μαρτύριο...Ντροπιαστική ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ

Με τα γνωστά προβλήματα…

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στο «Γ. Καλαφάτης»… Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.