Θα λείψει απο εκεί που... παρουσιάστηκε ο Μπεργκ

Θα λείψει απο εκεί που... παρουσιάστηκε ο Μπεργκ

Στο Τέγκελεν της Ολλανδίας, εκεί που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαιρινό «χτίσιμο» του Παναθηναϊκού της νέας περιόδου, είχε «παρουσιαστεί» στο κοινό του «τριφυλλιού» πριν από περίπου 3 χρόνια ο Μάρκους Μπεργκ.

Η μεταγραφή του στους «πράσινους» είχε ολοκληρωθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη, όταν ο Παναθηναϊκός ήταν ήδη στο Οστερμπέεκ και ο Σουηδός ενσωματώθηκε λίγες μέρες αργότερα, κάνοντας τις πρώτες του προπονήσεις με την ομάδα στο συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο. Φέτος εντούτοις, όπως όλα δείχνουν, ο 29χρονος άσος θα απουσιάσει απ’ το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

[ads2]

Οχι γιατί θα φύγει με μεταγραφή, αλλά διότι λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Σουηδίας στο Euro θα παίζει μπάλα τουλάχιστον μέχρι τις 22 Ιουνίου.
Αν δε, οι Σκανδιναβοί συνεχίσουν και μετά την πρώτη φάση, η ενσωμάτωσή του θα αργήσει κι άλλο, αφού θα του δοθεί άδεια μίνιμουμ δύο εβδομάδων για να ξεκουραστεί και να πάρει «ανάσες» μετά από μια τρομερά δύσκολη σεζόν

[ “Goal” ]

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News