Θα... κάψει και τον Μπουμάλ;

Θα... κάψει και τον Μπουμάλ;

O Ολιβιέ Μπουμάλ ήρθε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας με το καλημέρα πως μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.

Ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του τον πήγε πίσω, ενώ από την επιστροφή του στα γήπεδα φαίνεται πως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στο βαθμό που θα ήθελε τον Αντρέα Στραματσόνι.

[ads2]

Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός παίζει με μειωμένο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού κι έπειτα από την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «πρασίνων», έχοντας παραμείνει λόγω εκτός δράσης για ένα δίμηνο λόγω τραυματισμού.

Από την στιγμή που αποθεραπεύτηκε και τέθηκε εκ νέου στη διάθεση του Ιταλού κόουτς, ο 27χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί 9 λεπτά στο ματς με τον Ηρακλή, 61 λεπτά με τη Βέροια και 15 στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News