«Θα ήταν τιμή μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

«Θα ήταν τιμή μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Ο παίκτης της Ραπίντ Βιέννης, Μαξιμίλιαν Χόφμαν, αναφέρθηκε, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα, για τη σχέση Παναθηναϊκού – Ραπίντ. Τι απάντησε και στο αν θα ερχόταν στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη στην ιστοσελίδα sdna.gr:

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η -ίσως- τελευταία ευκαιρία του Κόναν

Non stop πειράματα από Μπόλονι στην προπόνηση

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Είναι η πρώτη φορά που έρχεσαι στην Ελλάδα; Πως σου φαίνεται η χώρα μας;

«Όχι είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στη χώρα σας. Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτή τη φορά κατάφερα να τη… γνωρίσω, καθώς οι φίλοι του Παναθηναϊκού που μας φιλοξένησαν ήταν οι καλύτεροι ξεναγοί. Την έχω λατρέψει ήδη την χώρα. Έχετε τρομερό φαγητό, απίθανα τοπία και φυσικά… ήλιο»

Θα ήθελες να μου πεις δύο λόγια για τις σχέσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού με αυτών της Ραπίντ;

«Από το πώς έχω ακούσει να μιλάει οι μεν για τους δε, είναι κάτι παραπάνω από φιλία. Είναι κάτι σαν… μακρινές οικογένειες πλέον και λέω μακρινές επειδή τους χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα. Είναι παράδοση, είναι ένας δυνατός δεσμός που τους συνδέει χρόνια. Μπορώ να σου πω ότι τέτοιο «δέσιμο» μεταξύ των οπαδών δύο ομάδων δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Τα παιδιά εδώ μας υποδέχτηκαν λες και μας ήξεραν χρόνια μόνο και μόνο επειδή ήμασταν παίκτες της Ραπίντ. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έκαναν και οι φίλοι της δικής μου ομάδας, αν κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαιναν εκεί. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πάρα πολλά».

Πως ήταν η φιλοξενία των φίλων του Παναθηναϊκού;

«Δεν έχω λόγια. Μας υποδέχτηκαν λες και μας ήξεραν χρόνια. Σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε ήταν εκεί για να μας βοηθήσουν και να μας κατατοπίσουν. Ένιωσα σαν το σπίτι μου. Πρώτη φορά βιώνω κάτι τέτοιο, όταν πηγαίνω σε ξένη χώρα. Ειλικρινά τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ιδιαίτερα στον Βαλάντη (φίλος Παναθηναϊκού), ο οποίος ήταν όλη την μέρα μαζί μας. Τους περιμένω να έρθουν στην Αυστρία».

Θα ερχόσουν να παίξεις στον Παναθηναϊκό αν σου γινόταν πρόταση;

«Μια πρόταση από μια τόσο μεγάλη ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή. Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει κάτι και παραμένω αφοσιωμένος στην ομάδα μου».

Για τον Ολυμπιακό, που είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Παναθηναϊκού, τι γνωρίζεις;

«Δεν ξέρω σχεδόν τίποτα για τον Ολυμπιακό. Με την επίσκεψη μου έμαθα πολλά για τον Παναθηναϊκό και κατάλαβα πόσο μεγάλη ιστορία έχει».


Eλέγξτε επίσης

Το τρις εξαμαρτείν...

Γιούχα και… ντόπες για τους παίκτες στη Λαμία

Η αποστολή του Παναθηναϊκού τα… άκουσε με την άφιξή της στη Λαμία. Πιο συγκεκριμένα, στη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.