Θα επιστρέψει και ο Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό;

Θα επιστρέψει και ο Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό;

Η αρχή έγινε με τον Σεμπάστιαν Λέτο, ενώ η συνέχεια θα γίνει με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Λέτε να εκπληρώσει και την άλλη καψούρα των φιλάθλων του Τριφυλλιού ο Γιάννης Αλαφούζος;

Με την έλευση του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Αθήνα και την πολύ μεγάλη πιθανότητα να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως στο Τριφύλλι επιχειρούν να επανέλθουν στους τίτλους αξιοποιώντας αυτούς που κατέκτησαν το τελευταίο πρωτάθλημα του συλλόγου, τη σεζόν 2009-10.

[ads2]

Ο Βραζιλιάνος αστέρας θα ξανασμίξει με τον Σεμπάστιαν Λέτο, με τον οποίο πανηγύρισαν μαζί το νταμπλ πριν από έξι χρόνια. Στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν ότι με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα σε ηγετικό ρόλο εκτός γηπέδου και τον Σεμπάστιαν Λέτο εντός αυτού θα επανέλθει η νοοτροπία νικητή που η ομάδα έχει απωλέσει τα τελευταία χρόνια.

Σε περίπτωση που το πείραμα πετύχει, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αν οι Πράσινοι θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν αυτή την πολιτική φέρνοντας πρόσωπα από εκείνη την ομάδα. Άλλωστε, οι προσωπικότητες που είχαν μαζευτεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού εκείνη την περίοδο δεν είναι και λίγες.

Οι Γιώργος Καραγκούνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Τζιμπρίλ Σισέ, είναι ισχυρές προσωπικότητες με μεγάλη εμπειρία από πρωταθλητισμό και επιβεβαιωμένη αγάπη προς το Τριφύλλι που θα μπορούσαν μελλοντικά να προσφέρουν πολλά στο σύλλογο.

Φυσικά, από εκείνη την ομάδα θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε επίσης τα ονόματα των Κώστα Κατσουράνη και Λουκά Βύντρα, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο έφυγαν μάλλον είναι αποθαρρυντικός για μια πιθανή συνεργασία.

sportdog.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News