«Θα επιμείνει στις ιδέες του ο Γιοβάνοβιτς - Αυτά θα του κοστίσουν μέχρι τα Χριστούγεννα!»

«Θα επιμείνει στις ιδέες του ο Γιοβάνοβιτς - Αυτά θα του κοστίσουν μέχρι τα Χριστούγεννα!»

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιλαμβάνεται την αμφισβήτηση στις επιλογές του, αλλά δεν σκοπεύει να αναπροσαρμόσει το σχέδιο του.

Ο Σέρβος είναι ένας σταθερός χαρακτήρας, ο οποίος επιμένει στις ιδέες του και προχωράει σε αλλαγές μόνο όταν ο ίδιος το κρίνει απαραίτητο.

Αυτό ισχύει και στον Παναθηναϊκό. Ασφαλώς αυτό έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Θετικό επειδή ο Γιοβάνοβιτς δεν επηρεάζεται, αρνητικό γιατί καμία φορά είναι αναγκαίο να προλάβει καταστάσεις. Αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν θα αλλάξει τη νοοτροπία του στα 59 του.

Οι μεταγραφικές ανορθογραφίες, οι κακοτεχνίες και η καθυστέρηση στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού θα κοστίσουν σίγουρα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Αυτή τη φορά λεφτά υπήρχαν!

Αλλά χωρίς τεχνικό διευθυντή και με τον Γιοβάνοβιτς να έχει δώσει το «πράσινο φως» μόνο για τρεις κινήσεις μέχρι τις 20 Αυγούστου (Κώτσιρας, Πέρεθ, Σάρλια), λογικά τώρα η ομάδα χρειάζεται χρόνο που δεν έχει. Το θέμα είναι πόσο μεγάλο θα αποδειχθεί αυτό το κόστος!

Σε πρώτη φάση, ας περιμένουμε τα αποτελέσματα με Άρη, Βόλο, Ολυμπιακό. Δηλαδή, μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος.

LIVESPORT

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News