Θα έμενε στον Παναθηναϊκό, αν...

Πωλείται παίκτης με καλή πρόταση

Ο Ροντρίγκο Μολέντο αναμένεται να αποχωρήσει το επόμενο διάστημα από τον Παναθηναϊκό, όμως, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά, αν επικρατούσε ομαλότητα στα διοικητικά της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος άσος δεν είναι δυσαρεστημένος από την θητεία του στον Παναθηναϊκό. Κάθε άλλο. Έχει δεθεί με το Τριφύλλι και δεν χορταίνει… να απολαμβάνει την ζωή στην Αθήνα, την στιγμή που τα χρήματα που είχε υπογράψει στο συμβόλαιό καλύπτουν τις ανάγκες του.

Παρόλα αυτά, οι διοικητικές εξελίξεις του φθινοπώρου «φρέναραν» απότομα τον παίχτη από το να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, οι προθέσεις του δεν θα φθάσουν από δω και στο εξής στα άκρα και θα προσπαθήσει να φέρει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται στον σύλλογο. Δεν τίθεται συνεπώς και ζήτημα προσφυγής.

Βαθιά μέσα του ο Μολέντο γνωρίζει ότι μέσα από τον Παναθηναϊκό κατόρθωσε και πάλι να προβάλλει το όνομά του και να ανεβάσει τις μετοχές του στην αγορά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News