Θα δώσει λύσεις ο Μαουρίσιο

Θα δώσει λύσεις ο Μαουρίσιο

Θεωρητικά σε παιχνίδια που θα υπάρξουν χώροι και δεν θα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός ν’ ανοίξει οργανωμένη άμυνα οι Μαουρίσιο, Κουρμπέλης (από κοντά και ο Αλεξανδρόπουλος που έχει πολύ καλά στοιχεία) θα μπορούν να λειτουργήσουν σαν δίδυμο με ένα εξάρι πίσω τους που θα “σκουπίζει” (η απόκτηση του οποίου έχει καταντήσει πονεμένη ιστορία πολύ καιρό τώρα για την ομάδα).

Όλοι τους ξέρουν μπάλα, πατάνε περιοχή, μπορούν να ακολουθούν την επιθετική τριάδα στο πρέσινγκ ψηλά (προηγουμένως βέβαια ο Μπόλονι πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα και να προσφέρει στους παίκτες του τρεξίματα τα οποία σήμερα τους λείπουν) και να καλύψουν σωστά χώρους χαμηλά και πλάγια.

Περιμένουμε κάποια στιγμή στα παιχνίδια ο Ρουμάνος να χρησιμοποιήσει δίδυμο Κουρμπέλη, Μαουρίσιο πιο χαμηλά, με τον Μπουζούκη σε ρόλο δημιουργού. Όσο κι αν η ομάδα έχει προβλήματα στο ξεκίνημά της, στο ρόστερ υπάρχει βάθος και παίκτες ενδιαφερόντων χαρακτηριστικών που μπορούν να μετατρέψουν τον Παναθηναϊκό σε κλαμπ που θα χαίρεσαι να βλέπεις.

Αν δεν λειτουργήσει σαν αυτόχειρας (όπως πάντα) ο Γιάννης Αλαφούζος κι η ομάδα συνεχίσει του χρόνου στην ίδια λογική βλέπουμε πως την επόμενη σεζόν το rotation κι η ξεκούραση Κουρμπέλη, Μακέντα, Καρλίτος να γίνονται χωρίς κανένα ρίσκο, αρκεί φέτος όλοι οι ποδοσφαιριστές να βγάλουν τα προσόντα τους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News